Vencoat

Over ons

Over Vencoat

Vencoat is gespecialiseerd in conserveringstechnieken. Naast het stralen en spuiten van tanks en kleine ruimtes op schepen en boten, hebben wij ook ruime ervaring met het schilderen van constructies en bruggen. Daarnaast weten wij alles over brandwerende coating. Onze stralers, schilders en spuiters zijn VCA gecertificeerd, hebben deskundige kennis en een schat aan ervaring. Vencoat beschikt over mobiele straal- en spuitunits en voeren daarmee alle werkzaamheden ter plaatse uit. Onze opdrachtgevers bevinden zich met name in de maritieme sector, utiliteitsbouw en industrie. Wij werken ook voor aannemers en particulieren.

Wij snappen wat er nodig is om uw objecten te beschermen tegen corrosie die wordt veroorzaakt door weer, wind en (zee)water. Met onze kennis en ervaring zorgen wij voor een schitterend eindresultaat en tevreden klanten. Bovendien werken wij met oog voor het milieu.

Vencoat Conserveringstechnieken - Stralen | Spuiten | Schilderen
=

Stralen

Vencoat Conserveringstechnieken - Stralen | Spuiten | Schilderen
=

Spuiten

Vencoat Conserveringstechnieken - Stralen | Spuiten | Schilderen
=

Schilderen

Meer weten? Neem contact met ons op.

Onze werkwijze

Vencoat biedt een compleet pakket aan diensten op het gebied van corrosiebescherming. Van het reinigen van het object tot aan de eindcontrole. Dankzij onze mobiele straal- en spuitunits kunnen wij de werkzaamheden op vrijwel elke locatie uitvoeren. Op de werkplek gebruiken wij meestal steigers en hoogwerkers.

Eerst zal het object worden gestraald om aanslag, roest, verflagen en walshuid te verwijderen. Het object wordt ingepakt zodat de vrijgekomen stof kan worden opgezogen. Na deze voorbehandeling kan er gestart worden met het conserveren door te spuiten of te schilderen. Het aantal lagen en het te gebruiken verfsysteem, hangt af van het te behandelen object. Tevens worden er dauwpuntmetingen en laagdiktemetingen uitgevoerd. De opdrachtgever ontvangt een kwaliteitsrapport waarin de omstandigheden tijdens de werkzaamheden staan gespecificeerd.

Het behandelde object heeft weer een langere levensduur en ziet er weer als nieuw uit.

Waarom Vencoat

=

Ruime ervaring

=

Hoge kwaliteit

=

Tevreden klanten

=

Werken op locatie

Wij conserveren

Of het nu om nieuwbouw, onderhoud of behoud gaat, Vencoat biedt een breed scala aan conserveringsdiensten. Wij stralen, spuiten en schilderen diverse objecten, zoals:

E

Pleziervaartuigen

E

(Zee) schepen

E

Bruggen

E

Opslagtanks

E

Staalconstructies

E

Kranen

E

Utiliteitsbouw

E

Watertanks (ballast- of drinkwater)

Vencoat

Conserveringstechnieken

Vencoat Conserveringstechnieken - Stralen | Spuiten | Schilderen

Neem contact met ons op

Erik Anninga

06-13928097

Piotr Nowak

06-26333943

info@vencoat.nl

Zwarteweg 107
7833 BL Nieuw Amsterdam