Meubels laten zandstralen

blaas je meubels nieuw leven in!

Meubels laten stralen

Werkwijze 

schilderen

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je meubels nieuw leven in te blazen? Meubels laten zandstralen is dan een uitstekende optie! Het zandstralen van meubels is een techniek die gebruik maakt van een krachtige stroom van schurende deeltjes om oppervlakken te reinigen en te herstellen. Als je op zoek bent naar een professional die jou kan helpen bij het zandstralen van meubels, is Vencoat de perfecte keuze. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van meubels stralen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 

Waarom meubels zandstralen?

Wij zijn de expert in het zandstralen van meubels. Naast onze jarenlange ervaring heeft het nog veel meer voordelen om jouw meubels te laten zandstralen door Vencoat!

Meubels kunnen na verloop van tijd minder mooi worden door slijtage, vlekken of oude verflagen. Door middel van zandstralen kunnen we deze problemen aanpakken. Het zandstralen verwijderd effectief de oude verflagen, vlekken en andere onzuiverheden, waardoor de verborgen schoonheid van de meubel weer tevoorschijn komt. Je zult versteld staan ​​van het resultaat!

Een van de grootste voordelen van zandstralen is dat de originele structuur van het meubelstuk wordt bewaard. In tegenstelling tot andere methoden zoals schuren of chemische behandelingen, beschadigt zandstralen de houtvezels niet. Hierdoor blijft de natuurlijke textuur en het karakter van het meubel behouden, wat vooral belangrijk is bij antieke of waardevolle stukken. 

De voordelen van meubels laten stralen

Zandstralen is niet alleen geschikt voor houten meubels, maar kan ook worden toegepast op metalen, stenen en zelfs glazen oppervlakken. Dus of je nu een houten tafel, een metalen kast of een stenen open haard hebt die een opfrisbeurt nodig heeft, bij Vencoat kunnen we je helpen. Onze expertise analyseert ons uit verschillende materialen en we passen de zandstraaltechniek aan op basis van het specifieke meubelstuk.

Na het zandstralen van je meubels zijn ze klaar om opnieuw te worden afgewerkt. Het verwijderen van de oude verflagen en vlekken zorgt voor een glad oppervlak dat ideaal is voor het aanbrengen van een nieuwe afwerking, zoals beits, vernis of verf. Door te kiezen voor zandstralen als voorbereidende stap, bereik je een professioneel en langdurig resultaat bij het opnieuw afwerken van je meubels.

Bij Vencoat begrijpen we het belang van kwaliteit, vakmanschap en het behoud van de originele charme van je meubels. Met onze deskundige zandstraaltechnieken kunnen we meubelstukken nieuw leven inblazen, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor een milieuvriendelijke aanpak. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we kunnen helpen om je meubels weer te laten stralen!

 

Meer weten? Neem contact met ons op.

Andere diensten

Naast schilderen kunt u bij ons ook terecht voor het stralen en spuiten van diverse objecten.

Vencoat Conserveringstechnieken

Stralen

Vencoat Conserveringstechnieken

Spuiten

Waarom Vencoat

=

Ruime ervaring

=

Hoge kwaliteit

=

Tevreden klanten

=

Werken op locatie

Vencoat

Conserveringstechnieken

Vencoat Conserveringstechnieken - Stralen | Spuiten | Schilderen

Neem contact met ons op

Erik Anninga

06-13928097

Piotr Nowak

06-26333943

info@vencoat.nl

Zwarteweg 107
7833 BL Nieuw Amsterdam